Vrijwilligersdag

Landschap Erfgoed Utrecht organiseert elk jaar de Vrijwilligersdag voor de vrijwilligers die zich inzetten voor landschap en erfgoed in de provincie Utrecht. Dit jaar vindt de Vrijwilligersdag plaats op zaterdag 25 juni bij Hoeve Groot Zandbrink in Leusden.

Programma 12.30 uur Ontvangst, inschrijven voor workshops en aansluitend lunch 13.30 uur Welkom door Ivo Brautigam, directeur Landschap Erfgoed Utrecht en Ben Wittenburg van Hoeve Groot Zandbrink 13.40 uur Opening door Petra Doornenbal, voorzitter Raad van Toezicht Landschap Erfgoed Utrecht 13.45 uur Start ronde 1 * 15.00 uur Pauze 15.30 uur Start ronde 2 * 16.45 uur Borrel * Excursies en lezingen U kunt deze dag uit 8 excursies kiezen. U kunt meedoen aan 2 excursies, 1 excursie is middagvullend. U kunt zich op de dag zelf inschrijven vanaf 12.30 uur voor de workshops.

MELD JE AAN.

Uitgelicht
Recente berichten
Archief
Search By Tags