© Boerderijen Stichting Utrecht  2016

Please reload

Recente berichten

Bestaan subsidies nog? ... JA!

January 8, 2016

1/1
Please reload

Uitgelicht

Bestaan subsidies nog? ... JA!

8 Jan 2016

Onderhoudssubsidie van de overheid

Subsidies van 50% van de (subsidiabele) kosten kunnen verstrekt worden voor een periode van 6 jaar. 

 

Dit voorjaar kunnen eigenaars van boerderijen weer onderhoudssubsidie aanvragen. Het moet gaan om boerderijen die zijn aangewezen als rijksmonument. Het maakt niet uit of de boerderij nog agrarisch wordt gebruikt of nu een woonboerderij is.

 

De Boerderijstichting Utrecht kan u verwijzen naar een deskundig adviesbureaus die deze aanvraag voor u kan verzorgen. Kijk ook eens voor veelgestelde vragen over deze subsidie klik op de link naar deze pagina

 

 

Please reload