Voorstelling BOERDERIJ IN DE BUURT

Op zaterdagavond 17 november wordt op de grens van Utrecht en Zuid-Holland, in Vlist, op het melkveebedrijf van de familie Aantjes de voorstelling BOERDERIJ IN DE BUURT gespeeld. Centraal staat de vraag: hoe ga en blijf je met elkaar in gesprek wanneer de ene boerderij een tweede woning op zijn erf wil realiseren en de andere zich verder wil ontwikkelen als boerenbedrijf. Publiek en acteurs praten samen over nieuwe kansen op het platteland.

[if !supportEmptyParas] [endif]

In dit ‘toneel op de deel’ wordt niet hét antwoord gegeven. Wél wordt heel zuiver aangegeven waar de emoties zitten. En die kunnen hoog oplopen wanneer het bedrijfsbelang van de (toneel)boer in kwestie botst met de woonwens van de buren. Speelsters van het Vlisterse toneelgezelschap De Dotters spelen enkele gastrollen.

[if !supportEmptyParas] [endif]

Praktisch

De voorstelling begint om 19.30 uur. Kaartjes à € 10,- zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/bidb-vlist of via e-mail: info@agrarischerfgoed.nl.

Bezoekers van de voorstelling zijn al om 18.15 uur welkom op Bonrepas 2. Dan zet de familie Aantjes namelijk hun bedrijf al open voor de toneelbezoekers om hen te vertellen en te tonen hoe ze dit boerenbedrijf met z’n 130 melkkoeien, jongvee en kalfjes runnen.

Uitgelicht
Recente berichten
Archief
Search By Tags