Verlichte proeverijenroute Vijfheerenlanden

De nieuwe Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden brengt leven in de brouwerij. Tussen 31 januari en 16 februari is hier de verlichte proeverijenroute. De route gaat door de plaatsen Lexmond, Leerbroek, Leerdam, Schoonrewoerd en Hei- en Boeicop. Ruim honderd karakteristieke boerderijen worden negen avonden, verspreid over drie weken, aangelicht; steeds op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond tussen 19 en 22 uur. Ook enkele molens, een kerk, brugwachterswoningen en voormalige arbeidershuisjes doen mee. Ook zijn natuurlijk weer een aantal boerenbedrijven en andere deelnemende adressen te bezoeken. Binnenkort vindt je het overzicht op verlichteproeverijen.nl. Ook via facebook.com/verlichteproeverijen houden we je op de hoogte.

Uitgelicht
Recente berichten
Archief
Search By Tags