© Boerderijen Stichting Utrecht  2016

Please reload

Recente berichten

Bestaan subsidies nog? ... JA!

January 8, 2016

1/1
Please reload

Uitgelicht

Avond over hennepakkers in de Vijfheerenlanden

18 Feb 2019

 

A.s. donderdagavond 21 februari is er om 20:00 bij Internos, Nieuweweg 9a in Hei- en Boeicop, een interessante lezing over de eeuwenlange hennepteelt in de Vijfheerenlanden. Historicus Harm Hoogendoorn verzorgt de avond en laat met foto’s en films uit vroeger tijden en oude kaarten zien hoe deze teelt zich tussen 1600 en 1900 ontwikkelde en decennia lang welvaart bracht bij de boerenstand. De toegang is gratis, maar doorgeven of u komt vindt de organisatie wel prettig. Dan kan via E info@verlichteproeverijen.nl of T 06 3001 3037. Deze avond vindt plaats in het kader van de verlichte proeverijenroute Vijfheerenlanden.

Please reload